Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe werkt de jaarafsluiting?

Oplossing

Ieder jaar begin je opnieuw met een lege administratie en een beginbalans.

Zie ook deze instructievideo hierover.

Het makkelijkst is om de spreadsheet onder een nieuwe naam op te slaan en dan de dagboeken leeg te maken (inhoud wissen van de cellen). Op die manier blijven relatiegegevens bestaan. 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe moet ik de jaarafsluiting doen?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Artikel details
Artikel ID: 98
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-10-2013 10:10:54
Aantal bekeken: 472
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (9)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl