Hoe werkt de jaarafsluiting?

Oplossing

Ieder jaar begin je opnieuw met een lege administratie en een beginbalans.

Zie ook deze instructievideo hierover.

Download nu de stap-voor-stap instructies voor de jaarafsluiting 2018. Lees dit! Het is belangrijk!

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe moet ik de jaarafsluiting doen?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?
Artikel details
Artikel ID: 98
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-10-2013 10:10:54
Aantal bekeken: 682
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (10)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl