Hoe voer ik de beginbalans in?

Oplossing

De beginbalans voert u in het memoriaalboek in. Zie ook de handleiding voor uitgebreide uitleg hierover onder hoofdstuk 5 Niet-standaard boekingen.

Ook verwijzen wij u graag naar de instructievideo, waar het voor wordt gedaan.

http://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos/jaarafsluiting-en-beginbalans-video/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe moet ik de jaarafsluiting doen?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe werkt de jaarafsluiting?
Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?
Artikel details
Artikel ID: 30
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 24-08-2011 20:08:47
Aantal bekeken: 2316
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.3/5.0 (65)