Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe voer ik de beginbalans in?

Oplossing

In de handleiding staat op bladzijde 30 hoe u de jaarafsluiting verzorgt en de beginbalans maakt.

Ook verwijzen wij u graag naar de instructievideo, waar het voor wordt gedaan.

http://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos/jaarafsluiting-en-beginbalans-video/

 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe moet ik de jaarafsluiting doen?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe werkt de jaarafsluiting?
Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Artikel details
Artikel ID: 55
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 28-11-2011 15:59:55
Aantal bekeken: 628
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.9/5.0 (15)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl