Hoe voer ik de beginbalans in?

Oplossing

In de handleiding staat op bladzijde 30 hoe u de jaarafsluiting verzorgt en de beginbalans maakt.

Ook verwijzen wij u graag naar de instructievideo, waar het voor wordt gedaan.

http://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos/jaarafsluiting-en-beginbalans-video/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe moet ik de jaarafsluiting doen?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe werkt de jaarafsluiting?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?
Artikel details
Artikel ID: 55
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 28-11-2011 15:59:55
Aantal bekeken: 855
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.9/5.0 (15)