Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?

Oplossing Helaas is dit niet direct mogelijk in Boekhouden in Excel. Dit gaat een beetje via een omweg.

In de saldibalans kunt u zien waar de boekingen vandaan komen (Memo, Kas, Bank, Verkoop, Inkoop).

Via filters kunt u per dagboek exact zien wat er op de betreffende rekening is geboekt.

Voor werking van filters zie de video op http://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos/filters-video/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Kan ik een auditfile voor de fiscus uit het pakket halen?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Artikel details
Artikel ID: 24
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 16-08-2011 09:09:09
Aantal bekeken: 649
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (19)