Hoe moet ik de jaarafsluiting doen?

Oplossing In de handleiding staat hoe je de jaarafsluiting verzorgt en de beginbalans maakt.

Ook verwijzen wij je graag naar de instructievideo, waar het voor wordt gedaan.

Jaarafsluiting en beginbalans
http://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos/jaarafsluiting-en-beginbalans-video/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe werkt de jaarafsluiting?
Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?
Artikel details
Artikel ID: 54
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 28-11-2011 15:59:30
Aantal bekeken: 641
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.6/5.0 (14)