Hoe moet ik de jaarafsluiting doen?

Oplossing

In de handleiding staat hoe je de jaarafsluiting verzorgt en de beginbalans maakt.

Download nu de stap-voor-stap instructies voor de jaarafsluiting 2018. Lees dit! Het is belangrijk!

Ook verwijzen wij je graag naar de instructievideo, waar het voor wordt gedaan.

Jaarafsluiting en beginbalans
http://www.boekhoudeninexcel.nl/tour/instructievideos/jaarafsluiting-en-beginbalans-video/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe werkt de jaarafsluiting?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe voer ik de beginbalans in?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
Artikel details
Artikel ID: 54
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 28-11-2011 15:59:30
Aantal bekeken: 920
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.6/5.0 (14)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl