Kan ik een auditfile voor de fiscus uit het pakket halen?

Oplossing

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Er zit wel een saldibalans, waarbij je ziet via welk dagboek er op een bepaalde rekening wordt geboekt. Met behulp van filters achterhaal je dus snel alle boekingen op die betreffende rekening.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe bekijk ik een grootboek / grootboekkaart / mutatiekaart?
Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Zit er een zoekfunctie op, bijvoorbeeld op bedrag of debiteur?
Artikel details
Artikel ID: 97
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-10-2013 10:09:09
Aantal bekeken: 167
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (8)