Hoe pas ik de omschrijving van een grootboekrekening / rekening aan?

Oplossing

Ga via het hoofdmenu naar Rekeningschema.

Zoek het betreffende rekeningnummer op en pas de omschrijving aan.

LET OP! Als je dit doet en je hebt deze rekening al gebruikt in je administratie dan moet je bij de betreffende boeking het rekeningnummer+omschrijving opnieuw selecteren. Anders worden die posten niet doorgeboekt in de administratie.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe moet ik mijn administratie overzetten in de nieuwste versie?
Artikel details
Artikel ID: 108
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 17-01-2014 15:24:43
Aantal bekeken: 271
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)