Waar moet ik in het verkoopboek de omzetbedragen betreffende btw verlegd op boeken?

Oplossing Op rekening 8200 Omzet BTW vrij.
Dan komt de omzet in rubriek 1e op de aangifte omzetbelasting.
Rekening 8200 is een gereserveerde rekening en staat daarom bovenin de lijst.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik BTW prive gebruik zakelijk auto
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe boek ik omzet / levering naar het buitenland?
Hoe boek ik BTW privegebruik auto?
Artikel details
Artikel ID: 92
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 24-07-2013 16:24:58
Aantal bekeken: 331
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.7/5.0 (12)