Hoe voeg ik een grootboekrekening tussen?

Oplossing Wilt u een grootboekrekening tussenvoegen, werk dan als volgt:
- selecteer de cellen van de rekeningnummers die u naar beneden wilt verplaatsen (kolommen C t/m E).
- klik Kopieer! Heel belangrijk NIET Knippen
- ga met de cursor 1 cel naar beneden en klik Plakken
- overschrijf nu eerste dubbele regel met de nieuwe grootboekrekening gegevens

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Hoe zet ik mijn boekhouding over in een nieuwe versie?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Er staat #Verw in een cel. Wat moet ik doen?
Er staat #VERW in een of meerdere cellen. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 62
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 15-01-2012 13:13:12
Aantal bekeken: 577
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (25)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl