Er staat #Verw in een cel. Wat moet ik doen?

Oplossing Als er #Verw in een cel staat dan kan een formule een cel niet meer vinden.

Over het algemeen ontstaat dit, doordat er geknipt en geplakt is in het document. Als u iets wilt verplaatsen gebruik dan ALTIJD kopiƫren en plakken en wis de inhoud van de overtollige cellen met de Delete-knop, maar gebruik NOOIT knippen en plakken. Als u een cel verplaatst en er wijst een formule naar dan wijzigt u ook de formuleverwijzingen met alle gevolgen van dien.

Stuur in dit geval een nieuwe melding in en voeg uw administratie bij, zodat wij u bestand kunnen herstellen.

Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Er staat #VERW in een of meerdere cellen. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 67
Categorie: Technisch
Datum toegevoegd: 17-04-2012 13:53:45
Aantal bekeken: 1356
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.9/5.0 (40)