Oplossing Omdat Boehkouden in Excel beveiligd is kunt u geen regels verwijderen en/of toevoegen. U kunt dus ook geen beveiligde cellen verplaatsen.

Als u toch een regel wilt toevoegen dan moet u de regels daaronder verplaatsen met kopiƫren en plakken als waarde!

Ga dan als volgt te werk:
1) Kopieer alle witte cellen (grijze zijn formule cellen) en plak deze als waarde bijvoorbeeld 1 regel naar beneden.
2) Maak dan de dubbele regel leeg, door deze cellen te selecteren en op Delete te drukken of rechtermuisknop, Inhoud wissen.
3) Vul nu de lege regel met de gegevens die u wenst tussen te voegen.

NB. Soms moet u dit in 2 of 3 stappen doen omdat er in een regel grijze cellen kunnen staan. Selecteer dan de cellen die lopen tot de eerste grijze kolom. Herhaal stap 1 en 2 voor de andere witte kolom(groep)en.

In versie 2.0 is het een stuk makkelijker om een grootboekrekening tussen te voegen:
Wilt u een rekening tussenvoegen, werk dan als volgt:
- selecteer de cellen van de rekeningnummers die u naar beneden wilt verplaatsen (kolommen C t/m E).
- klik Kopieer! heel belangrijk NIET Knippen
- ga maar de cursus 1 cel naar beneden en klik Plakken
- overschrijf nu eerste dubbele regel met de nieuwe grootboekrekening gegevens

Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe voeg ik een grootboekrekening tussen?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Er staat #Verw in een cel. Wat moet ik doen?
Artikel details
Artikel ID: 53
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 01-11-2011 16:54:46
Aantal bekeken: 770
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (16)