Indien u uw administratie over wilt zetten naar deze versie, ga dan als volgt te werk en in deze volgorde:

1. Open het oude en nieuwe bestand
2. Vul uw bedrijfsgegevens in het nieuwe bestand in het tabblad Parameters
3. Let op: heeft u wijzigingen heeft doorgevoerd in de verdichtingen en of het rekeningschema, voer deze wijzigingen dan ook eerst door in het nieuwe bestand.
Vergeet niet het rekeningschema over te zetten als u die heeft gewijzigd.

LET OP! Gebruik ALTIJD Plakken Speciaal, Waarden (of Tekst)

Dus:
Selecteer de cellen die u wilt kopiëren (Bijvoorbeeld C10 - E71). Rechter muisklik, Kopiëren
Selecteer de doelcellen in nieuwe sheet. Rechter muisklik, Plakken speciaal, Waarden
4. Kopieer vervolgens uw klantgegevens (kolommen C-N) . Ook weer met Kopiëren en dan Plakken speciaal, Waarden
5. Kopieer vervolgens uw leveranciergegevens (kolommen C-N). Ook weer met Kopiëren en dan Plakken speciaal, Waarden
6. Verkoopboek (in 4 stappen. Kolommen G-H, K-M, P, dan S)
7. Inkoopboek (in 4 stappen. Kolommen B-D, G-I, L, dan O)
8. Memoriaalboek (in 1 keer, kolommen B-G)
9. Kasboek (in 1 keer, kolommen B-K)
10. Bankboek (als laatste!) (in 1 keer, kolommen B-M)

Hoe krijg ik mijn gewijzigde factuur in een oudere versie in de nieuwste versie?
Hoe activeer ik de sheet / hoe werkt de activering?
Artikel details
Artikel ID: 15
Categorie: Ondersteuning
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:33:45
Aantal bekeken: 1041
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (22)