Oplossing Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Open het oude bestand en het nieuwe bestand
2. Kopieer het werkblad Facturen van het oude bestand naar het nieuwe bestand door met je rechtermuis op het tabblad Facturen te klikken (in het oude bestand). Klik op Blad verplaatsen of kopiƫren.
3. Klik vakje Kopie maken aan en selecteer bij Naar map: nieuwe bestand en bij Voor blad: Facturen
4. Klik OK
5. In het nieuwe bestand, verwijder het blad Facturen (rechtermuisklik op tab Facturen en kies Verwijderen)
6. Hernoem het gekopieerde blad Facturen (2) naar Facturen door rechtermuisklik Naam wijzigen. Dan werkt de link in het Factuurmenu namelijk ook weer.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Hoe zet ik mijn boekhouding over in een nieuwe versie?
Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Hoe moet ik mijn administratie overzetten in de nieuwste versie?
Artikel details
Artikel ID: 96
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 12-09-2013 19:55:36
Aantal bekeken: 288
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (11)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl