Hoe voeg ik een rekening / grootboekrekening toe?

Oplossing Ga via het hoofdmenu naar Rekeningschema.
Onderaan de tabel voert u uw nieuwe grootboekrekening in.
Bedenk daarbij onder welke rubriek/verdichting de nieuwe rekening valt.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe kan ik het (uitgebreide) rekeningschema kleiner maken/uitdunnen?
Hoe zie ik welke facturen ik binnen een bepaalde termijn moet betalen?
Hoe pas ik de omschrijving van een grootboekrekening / rekening aan?
Hoe voeg ik een grootboekrekening tussen?
Artikel details
Artikel ID: 72
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 17-11-2012 21:04:58
Aantal bekeken: 416
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (19)