Oplossing Lees deze instructie eerst helemaal door voordat u begint.

Ga als volgt te werk (en altijd in deze volgorde!):

1. Voer eerst alle Instellingen in (uw bedrijfsnaam etc.)
2. Pas het Rekeningschema en Verdichtingen aan als u dat heeft gedaan in de vorige versie.
3. Kopieer uw Klanten en Leveranciers
4. Kopieer uw artikelen uit Voorraadbeheer
5. Kopieer uw Verkoopboek, Inkoopboek, Bankboek, Kasboek en Memoboek (in deze volgorde).

Kopiƫren en plakken moet per (set van) witte kolom(men). U kunt geen grijze cellen kopiƫren en plakken.

LET OP: ALTIJD PLAKKEN ALS WAARDEN OF ALS TEKST!!!
Als u dit niet doet kan dit tot grote problemen leiden.
U doet dit door met uw rechtermuis te klikken op de bestemming en Plakken Speciaal te kizen.

Wilt u dat wij het doen? Raadpleeg dan:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/knowledgebase.php?article=16

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn boekhouding over in een nieuwe versie?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Artikel details
Artikel ID: 60
Categorie: Technisch
Datum toegevoegd: 04-01-2012 17:29:25
Aantal bekeken: 773
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (13)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl