Hoe kan ik het (uitgebreide) rekeningschema kleiner maken/uitdunnen?

Oplossing Rijen verwijderen is geen optie in verband met de koppeling met de saldibalans en de beveiliging.

Wel kunt u alle regels leeg maken en vullen met het rekeningschema zoals u het wilt hebben.

Grijze cellen kunt u echter niet leegmaken, omdat die nummers gereserveerd zijn. (bijv. 1000 Kas).

Ga als volgt te werk gaan:
1) Print het rekeningschema
2) Kruis aan welke rekeningen u wilt bewaren
3) Maak het rekeningschema leeg m.u.v. gereserveerde nummers.
4) Voer uw eigen rekeningschema weer in.

Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe kan ik het spreadsheet aanpassen?
Artikel details
Artikel ID: 18
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 05-08-2011 13:36:57
Aantal bekeken: 663
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (23)