Hoe kan ik het (uitgebreide) rekeningschema kleiner maken/uitdunnen?

Rijen verwijderen is geen optie in verband met de koppeling met de saldibalans en de beveiliging.

Wel kunt u alle regels leeg maken en vullen met het rekeningschema zoals u het wilt hebben.

Grijze cellen kunt u echter niet leegmaken, omdat die nummers gereserveerd zijn. (bijv. 1000 Kas).

Ga als volgt te werk gaan:
1) Print het rekeningschema
2) Kruis aan welke rekeningen u wilt bewaren
3) Maak het rekeningschema leeg m.u.v. gereserveerde nummers.
4) Voer uw eigen rekeningschema weer in.