Hoe kan ik het spreadsheet aanpassen?

Oplossing Uit voorzorg is Boekhouden in Excel beveiligd met een wachtwoord. Alle witte cellen kunt u wijzigen. Alle grijze cellen bevatten formules en zijn beveiligd.

U kunt echter wel de eigenschappen van kolommen, rijen en cellen naar uw wensen aanpassen.

Bijvoorbeeld: kolommen breder maken, tekst cursief maken, andere kleuren gebruiken etc.

De factuur, pakbon en herinnering kunt u uitgebreider wijzigen. Indien u wenst verwijderen wij voor u het wachtwoord van deze sheets.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Hoe zet ik mijn boekhouding over in een nieuwe versie?
Ik krijg steeds de melding "De cel die u wilt wijzigen is beveiligd en heeft het kenmerk Alleen lezen". Hoe los ik dit op?
Er staat #VERW in een of meerdere cellen. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 3
Categorie: Technisch
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:22:00
Aantal bekeken: 2889
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.6/5.0 (139)