Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik een overboeking tussen kas en bank en vice versa?

Oplossing Overboekingen tussen kas en bank lopen via een tussenrekening, te weten 1192 Kruisposten.

Boek zowel de ontvangst via kas en uitgave via bank op deze rekening (of vice versa).
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe verwerk ik pinbetalingen in het kasboek?
Hoe boek ik een spaarrekening?
Hoe verwerk ik incasso bestanden?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Hoe verwerk ik creditcard mutaties?
Artikel details
Artikel ID: 52
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 21-10-2011 14:57:01
Aantal bekeken: 993
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (20)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl