Hoe verwerk ik creditcard mutaties?

Oplossing

Methode 1.

1. Registreer de uitgaven/bonnetjes/facturen in het inkoopboek
2. Betaling in bank dan matchen met deze uitgaven (1600 crediteuren ovv factuurnummer). Alleen moet je dan de betaling splitsen over meerdere regels.

Methode 2.

Andere optie om stap 2 makkelijker te maken i.v.m. download dagafschriften waarbij ieder bedrag op 1 regel komt en het onhandig is om regels tussen te voegen:
1. Idem
2a. Boek in Bank 2/3/4 de facturen weg door die te boeken op 1600 crediteuren ovv inkoopfactuur (uitgaven)
2b. Boek het saldo (is totaal incassobedrag) tegen op 1190 Kruisposten
2c. Boek het incassobedrag (1 regel in bank 1 dus) tegen op 1190 kruisposten

Artikel details
Artikel ID: 123
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 15-01-2015 20:46:42
Aantal bekeken: 878
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (5)