Hoe boek ik een overboeking van of naar mijn priverekening?

Oplossing Prive stortingen (van je prive rekening) naar de bank boek je in het bankboek op:
0510 Prive stortingen (EMZ)

Prive opnamen (naar je prive rekening) van de bank boek je in het bankboek op:
0520 Prive opnamen (EMZ)

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Op welk grootboeknummer boek ik een belasting teruggaaf (teruggave)?
Hoe boek ik bijtelling auto van de zaak?
Hoe boek ik een overboeking tussen kas en bank en vice versa?
Hoe boek ik prive uitgaven?
Artikel details
Artikel ID: 71
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 14-11-2012 13:24:12
Aantal bekeken: 847
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (16)