Hoe verwerk ik pinbetalingen in het kasboek?

Oplossing

1) Boek de omzet in het kasboek als ontvangst (btw splitsen uiteraard)
2) Boek die pinbetalingen in het kasboek als uitgave op een tussenrekening 1191 Kruisposten Kas
3) Boek de ontvangsten van de pinbetalingen in het Bank op dezelfde tussenrekening 1191 Kruisposten Kas
4) Op die manier loopt die tussenrekening glad en is je omzet verantwoord.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe verwerk ik incasso bestanden?
Hoe boek ik verlegde BTW uit het buitenland?
Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe boek ik een spaarrekening?
Hoe boek ik een overboeking tussen kas en bank en vice versa?
Artikel details
Artikel ID: 128
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 27-08-2015 11:14:42
Aantal bekeken: 505
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (4)