Hoe boek ik een bedrag dat ik overboek naar mijn spaarrekening?

Oplossing

Je boekt dit in het Bankboek op rekening 1190 Kruisposten als je een van de andere 3 bankrekeningen als spaarrekening gebruikt.
Op de spaarrekening boek je het bedrag ook op 1190 Kruisposten, zodat deze rekening glad loopt.

Zie verder:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/knowledgebase.php?article=25

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik een spaarrekening?
Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
Hoe moet ik mijn administratie overzetten in de nieuwste versie?
Hebben jullie een helpdesk voor hulp en ondersteuning?
Hoe is de ondersteuning geregeld?
Artikel details
Artikel ID: 31
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 25-08-2011 14:38:06
Aantal bekeken: 515
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (16)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl