Hoe boek ik een bedrag dat ik overboek naar mijn spaarrekening?

Je boekt dit in het Bankboek op rekening 1190 Kruisposten als je een van de andere 3 bankrekeningen als spaarrekening gebruikt.
Op de spaarrekening boek je het bedrag ook op 1190 Kruisposten, zodat deze rekening glad loopt.

Zie verder:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/knowledgebase.php?article=25