Hoe is de ondersteuning geregeld?

Oplossing

We beschikken helaas niet over de mankracht om je telefonisch te woord te staan. Wij geven de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we de prijzen acceptabel.

Wij adviseren je om eerst de Vaak gestelde vragen te raadplegen. http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/knowledgebase.php

Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen verzend dan een ticket via de helpdesk.
http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/index.php?a=add

In de regel krijg je binnen 1 werkdag een passend antwoord.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hebben jullie een helpdesk voor hulp en ondersteuning?
Artikel details
Artikel ID: 2
Categorie: Ondersteuning
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:11:05
Aantal bekeken: 879
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (24)