Mijn prijzen worden niet goed afgerond. Hoe los ik dit op?

Oplossing

Als je verkoopt aan consumenten dan hanteer je prijzen inclusief btw. Als er afrondingsverschillen ontstaan vul dan de prijzen exclusief btw in met een formule.

Bijvoorbeeld: =100/1,21

Op die manier blijft Excel met meer cijfers achter de komma werken.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe wijzig ik de getalnotatie (punten en komma's)?
Er verschijnt #Waarde in het saldo van mijn Bank- of kasboek. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 131
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 19-10-2015 15:40:18
Aantal bekeken: 242
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (3)