De eerste keer dat je Boekhouden in Excel koopt betaal je een éénmalig bedrag waar je meteen 2 boekjaren je administratie mee kunt doen. Het bestand is geschikt voor alle jaren. Je krijgt 1 jaar gratis updates. Die hoef je overigens alleen te gebruiken als je wilt genieten van nieuwe features van een nieuwe release (wij blijven Boekhouden in Excel natuurlijk wel door ontwikkelen). Na 1 jaar kun je jouw licentie tegen sterk gereduceerd tarief verlengen.

Zie: http://www.boekhoudeninexcel.nl/kopen/edities-en-prijzen/#toelichting

Hier bestel je updates:

http://www.boekhoudeninexcel.nl/product-categorie/updates/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe lang krijg ik (gratis) updates?
Artikel details
Artikel ID: 44
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 15-09-2011 21:53:31
Aantal bekeken: 913
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (30)