Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Wat zijn de kosten van updates/upgrades?

Oplossing

Regelmatig komt er een nieuwe versie van Boekhouden in Excel uit. Klanten hebben 1 jaar recht op gratis updates en support.

Prijzen van updates/verlengingen vindt u hier.

http://www.boekhoudeninexcel.nl/kopen/edities-en-prijzen/#toelichting

En hier kunt u updates bestellen:

http://www.boekhoudeninexcel.nl/product-categorie/updates/

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wat kost een abonnement?
Hoe lang krijg ik (gratis) updates?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Hebben jullie een helpdesk voor hulp en ondersteuning?
Artikel details
Artikel ID: 14
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:31:19
Aantal bekeken: 1989
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.3/5.0 (91)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl