Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe lang krijg ik (gratis) updates?

Oplossing

Je krijgt 1 jaar gratis updates via het ledengedeelte van de site. Daarna kun je tegen sterk gereduceerd tarief je licentie verlengen.

Bekijk hier de kosten van updates:

http://www.boekhoudeninexcel.nl/kopen/edities-en-prijzen/#toelichting

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wat kost een abonnement?
Wat zijn de kosten van updates/upgrades?
Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Ik heb een aankoop gedaan voor de licentiewijziging van 5 december 2013. Hoe lang is mijn licentie geldig?
Hoe vernieuw ik mijn licentie?
Artikel details
Artikel ID: 1
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:08:47
Aantal bekeken: 281
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (12)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl