Er verschijnt #Waarde in het saldo van mijn Bank- of kasboek. Hoe kan dat?

Oplossing Als er #Waarde in een cel verschijnt dan kan Excel de cellen waarnaar de formule verwijst niet optellen, omdat er in één of meerdere van die cellen alfanumerieke karakters staan (dus geen cijfers). Vaak is dat een spatie en die zijn niet (direct) zichtbaar. Spoor de cel op met de spatie (of ander karakter) en druk op Delete om deze te verwijderen. Of corrigeer de fout.

Uw heeft bijvoorbeeld in een cel staan:
120-50 (dit is geen getal, Excel ziet dit als tekst en kan hier niet mee rekenen)
Wijzig het getal in 120,50

Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Er staat #VERW in een of meerdere cellen. Hoe kan dat?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Er staat #Verw in een cel. Wat moet ik doen?
Artikel details
Artikel ID: 12
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:27:10
Aantal bekeken: 575
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.9/5.0 (21)