Hoe maak ik een nieuwe verkoopfactuur aan?

Oplossing U maakt een nieuwe verkoopfactuur aan door in het Verkoopboek een of meerdere nieuwe regels op te nemen. Selecteer vervolgens bij Facturen het betreffende factuurnummer. Boekhouden in Excel maakt vervolgens automatisch de verkoopfactuur voor u. Zie ook de instructievideo Verkoopfactuur maken.
http://www.boekhoudeninexcel.nl/instructievideos.htm#VerkoopfactuurMaken

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Zit er een zoekfunctie op, bijvoorbeeld op bedrag of debiteur?
Artikel details
Artikel ID: 9
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:25:05
Aantal bekeken: 435
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (20)