Op welk grootboeknummer boek ik een belasting teruggaaf (teruggave)?

Oplossing Als je per saldo omzetbelasting terug krijgt van de fiscus dan boek je die op 1560 Omzetbelasting betaald.

Krijg je inkomstenbelasting terug dan boek je die op 0510 Prive stortingen

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Op welk grootboeknummer boek betalingen aan en ontvangsten van de belastingdienst?
Hoe boek ik een overboeking van of naar mijn priverekening?
Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe boek ik factuur die ik privé betaald heb?
Hoe boek ik zakelijk gereden kilometers met mijn prive auto (kilometervergoeding)?
Artikel details
Artikel ID: 86
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-04-2013 10:19:23
Aantal bekeken: 999
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (16)