Hoe boek je betaalde of ontvangen btw van de Belastingdienst?

Oplossing

Als je btw afdraagt of terug ontvangt van de Belastingdienst dan boek je die in het bankboek op 1560 Btw betaald/ontvangen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik omzet / levering naar het buitenland?
Op welk grootboeknummer boek betalingen aan en ontvangsten van de belastingdienst?
Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe boek ik factuur die ik privé betaald heb?
Op welk grootboeknummer boek ik een belasting teruggaaf (teruggave)?
Artikel details
Artikel ID: 145
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 08-12-2017 15:05:55
Aantal bekeken: 553
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (30)