Op welk grootboeknummer boek betalingen aan en ontvangsten van de belastingdienst?

Oplossing Betaalde en ontvangen omzetbelasting boek je op 1560 Omzetbelasting betaald
Betaalde inkomstenbelasting boek je op 0520 Prive opnamen (inkomstenbelasting is een prive aangelegenheid)

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe boek ik omzet / levering naar het buitenland?
Hoe boek je betaalde of ontvangen btw van de Belastingdienst?
Op welk grootboeknummer boek ik een belasting teruggaaf (teruggave)?
Hoe boek ik nog te ontvangen / betalen rente?
Artikel details
Artikel ID: 85
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-04-2013 10:15:55
Aantal bekeken: 852
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.7/5.0 (18)