Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik prive uitgaven?

Oplossing Als je met je zakelijke rekening prive uitgaven hebt betaald, dan boek je die in het bankboek op 0520 Prive opnamen.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe boek ik een overboeking van of naar mijn priverekening?
Hoe boek ik bijtelling auto van de zaak?
Hoe boek ik factuur die ik privé betaald heb?
Hoe boek ik een spaarrekening?
Artikel details
Artikel ID: 84
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-04-2013 10:12:45
Aantal bekeken: 436
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (11)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl