Ik krijg steeds de melding "De cel die u wilt wijzigen is beveiligd en heeft het kenmerk Alleen lezen". Hoe los ik dit op?

Oplossing Alle cellen die formules bevatten zijn beveiligd. Deze herkent u door de grijze achtergrond. U kunt alleen witte cellen wijzigen.

Daarnaast kunt u een aantal variabelen, zoals de naam van uw bedrijf, wijzigen bij Instellingen.

Zorg ervoor dat u het zip-bestand eerst heeft uitgepakt alvorens u aan de slag gehad met de Excel-sheet.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Artikel details
Artikel ID: 66
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-03-2012 13:27:35
Aantal bekeken: 463
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (22)