Hoe kan ik sorteren (klanten, leveranciers, voorraad)?

Oplossing Omdat de sheet beveiligd is moet je niet de header meeselecteren bij het sorteren. Dan krijg je een foutmelding dat de sheet beveiligd is. Je moet Excel dus even foppen.

In het voorbeeldbestand:
1) Selecteer cellen C10:N18 van het klantenbestand (neem dus niet de header mee!)
2) Rechtermuis, Sorteren, Aangepast sorteren
3) Sorteren op Kolom D of klik eerst De gegevens bevatten kopteksten en kies dan uw sorteerkolom
4) Klik OK

U kunt dit toepassen op Klanten, Leveranciers, Voorraad, Banken, Memo en het rekeningschema.

Het lukt helaas niet op Inkopen en Verkopen, omdat er beveiligde kolommen tussen staan.

Artikel details
Artikel ID: 80
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 14-01-2013 17:53:47
Aantal bekeken: 525
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (22)