Er staat #VERW in een of meerdere cellen. Hoe kan dat?

Oplossing U heeft waarschijnlijk (per ongeluk) cellen verwijderd waarnaar in andere formules wordt verwezen. Of u heeft cellen geplakt over cellen waarnaar in andere formules wordt verwezen.

Wijzig de formules of herstel de cellen direct door in het werkblad op Ongedaan maken te klikken, nadat u de cellen hebt verwijderd of cellen heeft geplakt.

Belangrijk. Wij raden aan om niet te knippen en te plakken. Als u plakt, gebruik dan ALTIJD Plakken Speciaal..., en dan Waarden.

Alhoewel de cellen beveiligd zijn die u niet kunt overschrijven, kunt u met plakken wel validatiechecks overrulen. En dan gaat het mis.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn boekhouding over in een nieuwe versie?
Er staat #Verw in een cel. Wat moet ik doen?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe moet ik mijn administratie overzetten in de nieuwste versie?
Er verschijnt #Waarde in het saldo van mijn Bank- of kasboek. Hoe kan dat?
Artikel details
Artikel ID: 59
Categorie: Technisch
Datum toegevoegd: 01-01-2012 19:53:04
Aantal bekeken: 1204
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (20)