Er staat #VERW in een of meerdere cellen. Hoe kan dat?

U heeft waarschijnlijk (per ongeluk) cellen verwijderd waarnaar in andere formules wordt verwezen. Of u heeft cellen geplakt over cellen waarnaar in andere formules wordt verwezen.

Wijzig de formules of herstel de cellen direct door in het werkblad op Ongedaan maken te klikken, nadat u de cellen hebt verwijderd of cellen heeft geplakt.

Belangrijk. Wij raden aan om niet te knippen en te plakken. Als u plakt, gebruik dan ALTIJD Plakken Speciaal..., en dan Waarden.

Alhoewel de cellen beveiligd zijn die u niet kunt overschrijven, kunt u met plakken wel validatiechecks overrulen. En dan gaat het mis.