Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Kan ik de handleiding ook in gedrukte vorm krijgen?

Oplossing U kunt de handleiding natuurlijk zelf printen, maar als u liever een gedrukt exemplaar wenst, dan kunt u die bestellen via onderstaande link:

http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/overige/gedrukte-handleiding/
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
Wat zijn de kosten van updates/upgrades?
Wat kost een abonnement?
Hoe vernieuw ik mijn licentie?
Artikel details
Artikel ID: 61
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 08-01-2012 23:41:08
Aantal bekeken: 494
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.8/5.0 (10)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2016, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl