Kan ik de handleiding ook in gedrukte vorm krijgen?

Oplossing U kunt de handleiding natuurlijk zelf printen, maar als u liever een gedrukt exemplaar wenst, dan kunt u die bestellen via onderstaande link:

http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/overige/gedrukte-handleiding/

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe werkt de activering van Boekhouden in Excel?
Wat zijn de kosten van updates/upgrades?
Wat kost een abonnement?
Hoe vernieuw ik mijn licentie?
Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Artikel details
Artikel ID: 61
Categorie: Verkoop
Datum toegevoegd: 08-01-2012 23:41:08
Aantal bekeken: 634
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.8/5.0 (10)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl