Kunt u mijn boekhouding overzetten in de nieuwe versie?

Oplossing

Ja, tegen betaling zetten wij jouw boekhouding over in de nieuwste versie.

Bestel hier:
http://www.boekhoudeninexcel.nl/product/maatwerk/overzetten-administratie/

Maak daarna een ticket/melding aan en voeg uw administratie bij.

Je krijgt jouw administratie dan binnen 1-3 werkdagen teruggestuurd.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kan ik mijn account upgraden naar Premium of Ultimate?
Artikel details
Artikel ID: 16
Categorie: Ondersteuning
Datum toegevoegd: 01-08-2011 10:35:49
Aantal bekeken: 1672
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.9/5.0 (30)