De omschrijving in het Verkoopboek/Factuur past niet. Hoe los ik dit op?

Oplossing Kolom L in het Verkoopboek kunt u gewoon verbreden. Selecteer de kolom door op de L te klikken. Rechtermuisklik en kies Kolombreedte. U kunt ook de kolom verbreden door de rechterkantlijn van kolom L te slepen.

Als de tekst niet past in de factuur dan kunt u het lettertype verkleinen op de factuur.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe krijg ik mijn gewijzigde factuur in een oudere versie in de nieuwste versie?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Het pakket is erg traag. Hoe kan dat?
Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Artikel details
Artikel ID: 23
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 16-08-2011 09:07:49
Aantal bekeken: 284
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.6/5.0 (15)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl