Hoe kan ik mijn factuur als PDF opslaan?

Oplossing U kunt uw facturen opslaan met behulp van de Excel functionaliteit.

Kies de factuur welke u als PDF wilt opslaan uit de keuzelijst.

Kies vervolgens voor Bestand, Opslaan als.
Kies een logische naam en kies bij Opslaan als voor het PDF formaat.

Het huidige afdrukbereik wordt gebruikt voor het aanmaken van uw PDF-factuur.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe krijg ik mijn gewijzigde factuur in een oudere versie in de nieuwste versie?
Oude facturen komen niet voor in de keuzelijst (dropdown). Wat nu?
Artikel details
Artikel ID: 56
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 05-12-2011 18:22:56
Aantal bekeken: 428
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (23)