Hebben jullie een helpdesk voor hulp en ondersteuning?

Wij bieden je goede doorlopende hulp en persoonlijke ondersteuning, ook al betaal je maar eenmalig voor Boekhouden in Excel voor de eerste 2 boekjaren.

We beschikken helaas niet over de mankracht om je telefonisch te woord te staan. Wij geven de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we de prijzen acceptabel.

Wij adviseren je om eerst de Vaak gestelde vragen te raadplegen. http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/knowledgebase.php

Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen verzend dan een ticket via de helpdesk.
http://www.boekhoudeninexcel.nl/support/index.php?a=add

In de regel krijg je binnen 1 werkdag een passend antwoord.