Oude facturen komen niet voor in de keuzelijst (dropdown). Wat nu?

Oplossing

1) Vul oude openstaande facturen in bij factuurbewaking oude jaren.

2) Deze facturen staan helaas (nog) niet in de keuzelijst. Tik het factuurnummer dus handmatig in.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe kan ik openstaande posten checken?
Artikel details
Artikel ID: 146
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 10-01-2018 18:13:53
Aantal bekeken: 246
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.8/5.0 (26)