Iemand gaat meer of minder uren werken. Hoe verwerk ik dat?

Oplossing

Je moet in dit geval een nieuwe medewerker aanmaken.

1. Vul de uitdienstdatum in voor de 'oude' medewerker, bijvoorbeeld bij Anna1

2. Maak een nieuwe medewerker aan, bijvoorbeeld Anna2 met de datum indiensttreding van het nieuwe contract.

3. Neem de rechten over van de oude medewerker bij de nieuwe medewerker.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Ik verkoop diensten en geen producten. Is Boekhouden in Excel hier ook geschikt voor?
De keuzelijst (dropdown) met grootboekrekeningen is leeg. En nu?
Hoe wijzig ik de getalnotatie (punten en komma's)?
Ik krijg de melding: "Deze bewerking is vanwege systeembeperkingen geannuleerd. Neem contact op met de systeembeheerder". Wat moet ik doen?
Artikel details
Artikel ID: 135
Categorie: Verlofkaart in Excel
Datum toegevoegd: 15-08-2016 10:29:38
Aantal bekeken: 84
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.8/5.0 (18)