Hoe kan ik openstaande posten checken?

Oplossing

Ja, het systeem 'lettert' alle inkoop- en verkoopfacturen af aan de hand van het kas- en bankboek. Omdat veel verkoopfacturen meerdere regels bevatten is er ook een Factuurbewaking sheet opgenomen. Daar kun je ook bijhouden wanneer je een herinnering hebt verstuurd.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Oude facturen komen niet voor in de keuzelijst (dropdown). Wat nu?
Hoe pas ik punten en komma's (getalnotatie) aan?
Hoe kan ik sorteren (klanten, leveranciers, voorraad)?
Artikel details
Artikel ID: 99
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 29-10-2013 10:13:03
Aantal bekeken: 252
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.8/5.0 (11)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl