Boekhouden in Excel

Hoe kan ik openstaande posten checken?

Ja, het systeem 'lettert' alle inkoop- en verkoopfacturen af aan de hand van het kas- en bankboek. Omdat veel verkoopfacturen meerdere regels bevatten is er ook een Factuurbewaking sheet opgenomen. Daar kun je ook bijhouden wanneer je een herinnering hebt verstuurd.

Artikeldetails

Artikel-ID:
99
Categorie:
Datum toegevoegd:
29-10-2013 11:13:03
Aantal bekeken:
443
Beoordeling (Stemmen):
(11)

Gerelateerde artikelen


(C) Copyright 2011-2021, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl