Hoe open ik een template (zip-bestand uitpakken)?

Oplossing

1) Als je het zip-bestand download, sla je die eerst op in een map op je harde schijf.

2) Open dan Windows Verkenner en ga naar de betreffende map.

3) Rechtsklik op het zip-bestand en kies Alles uitpakken

4) Open dan pas het Excel-bestand door erop te dubbelklikken.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik krijg de melding dat Boekhouden in Excel 'alleen lezen' is, hoe los ik dit op?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe maak ik een backup?
Bij het openen van het bestand krijg ik de foutmelding "onleesbare inhoud". Wat moet ik doen?
Hoe breid ik de urenregistratie template uit?
Artikel details
Artikel ID: 155
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 24-09-2020 13:07:50
Aantal bekeken: 3
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

« Ga terug

(C) Copyright 2011-2020, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL001381492B08. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl