Hoe krijg ik mijn gewijzigde factuur in een oudere versie in de nieuwste versie?

Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Open het oude bestand en het nieuwe bestand
2. Kopieer het werkblad Facturen van het oude bestand naar het nieuwe bestand door met je rechtermuis op het tabblad Facturen te klikken (in het oude bestand). Klik op Blad verplaatsen of kopiƫren.
3. Klik vakje Kopie maken aan en selecteer bij Naar map: nieuwe bestand en bij Voor blad: Facturen
4. Klik OK
5. In het nieuwe bestand, verwijder het blad Facturen (rechtermuisklik op tab Facturen en kies Verwijderen)
6. Hernoem het gekopieerde blad Facturen (2) naar Facturen door rechtermuisklik Naam wijzigen. Dan werkt de link in het Factuurmenu namelijk ook weer.