Ik wil meerdere administraties verwerken met Boekhouden in Excel. Mag dat?

Je kunt het aantal administratie aanmaken voor het aantal licenties dat je hebt gekocht. Vraag per administratie een activatiecode aan.

Open een leeg bestand en sla die op onder een andere naam, bijvoorbeeld: administratie_bedrijf123_2020_001.xlsx

Het is slim om het bestand telkens onder een nieuwe volgnummer op te slaan, zodat je altijd nog terug kunt grijpen op een vorige versie als er iets mis gaat. Bijvoorbeeld: 001-002-003 etc.