Bij het openen van het bestand krijg ik de foutmelding "onleesbare inhoud". Wat moet ik doen?

Bij het openen van uw Excel-bestand (vanuit Excel) krijgt u de foutmelding "Boekhouden_in_Excel_vx.xx bevat onleesbare inhoud. Wilt u de inhoud van deze werkmap herstellen?". Klik op Ja als u de bron van deze werkmap vertrouwt."

Dat is iets wat soms gebeurt in Excel.

Open dan het bestand van uit Windows Verkenner, dan lukt het zonder problemen.

Sla voor de zekerheid het bestand op onder een andere naam. Dat is sowieso verstandig. Sla iedere maand uw bestand op met een volgnummer, bijvoorbeeld:

Administratie2012-01.xlsx
Administratie2012-02.xlsx
Administratie2012-03.xlsx
Etcetera