Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik een inkoopfactuur met meerdere regels?

Oplossing

Geef dan per regel met hetzelfde volgnummer voor de inkoopfactuur, bijvoorbeeld:

16011
16011

Als u de factuur betaalt per bank/kas kies dan dit nummer. Het openstaand saldo van beide regels samen is dan nul. Bij factuurbewaking staat alles op 1 regel samengevoegd.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe boek ik privé betalingen en ontvangsten?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe boek ik een spaarrekening?
Hoe verwerk ik creditcard mutaties?
Hoe verwerk ik incasso bestanden?
Artikel details
Artikel ID: 65
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 27-03-2012 15:35:11
Aantal bekeken: 561
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (21)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl