Kennisbank
Boekhouden in Excel > Helpdesk van Boekhouden in Excel > Kennisbank

Zoeken:


Hoe boek ik een automatische incasso korting van een inkoopfactuur?

Oplossing Het makkelijkste:
Een korting haal je van het factuurbedrag af
Kolom Netto Hoog verlagen met dat bedrag.

Uitgebreider:
Voer een extra regel in bij de factuur in het inkoopboek met de korting (als negatief bedrag)
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe verwerk ik incasso bestanden?
Hoe zet ik mijn factuur over in een nieuwe versie (factuur overzetten)?
Hoe boek ik verlegde BTW uit het buitenland?
Hoe krijg ik korting zichtbaar op de factuur?
Hoe voeg ik een nieuwe regel in?
Artikel details
Artikel ID: 49
Categorie: Gebruik
Datum toegevoegd: 14-10-2011 23:56:58
Aantal bekeken: 437
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (15)

 
« Ga terug


(C) Copyright 2011-2019, Boekhouden in Excel, Alle rechten voorbehouden, KvK 08131097, BTW NL100731776B01. Contact: info@boekhoudeninexcel.nl